Pena-roja no pot fer res contra el líder (6-0)

comarquesnord.cat . Alcorisa . diumenge, 17 d'abril de 2016 .

Pena-roja no va poder fer res contra el líder. Derrota contundent contra Alcorisa en el pitjor resultat de la present temporada (6-0). Els del Matarranya van viatjar al municipi del Baix Aragó conscients de la dificultat del partit. I és que Alcorisa ha convertit en victòries tots els partits que ha disputat a casa. Pena-roja va fer una primera part molt discreta. Per contra, i aprofitant la metralla que té davant, Alcorisa va buscar la victòria des del primer minut. La va trobar prompte. Al minut 2 va arribar el primer. De fet, i en sol 15 minuts, Alcorisa es va posar en un contundent (3-0) molt difícil de contestar. Per la seua part, Pena-roja va tindre moltes imprecisions, i no va fer mal a la porteria rival. Va ser a la segona part quan van arribar les millors ocasions de l’equip visitant. Tres de molt bones que hagueren pogut servir per a maquillar el resultat. Alcorisa, en canvi, en poca cosa va fer gol. En van caure 3 més en el pitjor resultat de Pena-roja enguany. De cara a la pròxima jornada, nova parada al Tourmalet. Esta vegada a casa contra Maella. Pena-roja continue en baixes durant este tram final de temporada.

Amb esta derrota, Pena-roja es manté en la 9ena posició, sumant 50 punts.