El programa SER Viajeros Comunitat Valenciana emet des de Morella la gala de premis turístics

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 17 de desembre de 2016 .
Etiquetes: ,

Peníscola en la categoria de millor promoció turística pel seu producte “Peníscola de cine”; Itinerantur, empresa de senderisme interpretatiu de la província de Castelló en la categoria de millor empresa de senderisme i espais naturals; Tomás Dichan, xef de la Tasqueta del Mercat i Food Club, restaurants de València, en la categoria del millor tempre del bon menjar; Masia La Mota a la Font Roja, com a millor hotel rural i La Marató València Trinidad Alfonso, fundació sense ànim de lucre, en la categoria del millor esdeveniment esportiu, han estat els guardonats pel programa SER Viajeros Comunitat Valenciana en la seua edició especial que s’emetia aquest cap de setmana des de Morella.

 

SER Viajeros Comunitat Valenciana des de Morella

"Programa especial de lliurament dels primers premis turisme", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Inma Pardo i Santi Botella van ser els encarregats de conduir aquesta gala de lliurament de premis que comptava amb convidats molt especials com el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer o l’Alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, entre d’altres. Ells van ser els qui entregaven els guardons als cinc escollits en la primera edició dels premis turisme del programa a la Comunitat Valenciana. Com a convidat especial, també, el cantant Keru Sanchez, qui aconseguia treure una rialla al públic assistent amb les seues cançons improvisades sobre com anava transcorrent l’esdeveniment.

Una gala emotiva i a la vegada divertida que no va deixar indiferent a cap dels assistents que van voler arrimar-se al Teatre Municipal de Morella.

Més informació: |