S’acceleren els treballs de la pista entre Cinctorres i Todolella

comarquesnord.cat . Cinctorres . 3 de gener de 2019 .
Etiquetes:

En la visita del director general d’agricultura ramaderia i pesca Roger Llanes també s’ha aprofitat per a visitar la pista que uneix Cinctorres, La Mata i Todolella. Aquesta pista requereix un treball important. El projecte consta de tres fases. La primera d’elles ja ha sigut executada i durant aquest 2019 es faran les dues restants.

Les fases estan dividides segons els termes municipals pels que passe la pista. Així, la part de la vía que correspon al terme municipal de Cinctorres ja ha estat executada.

Aquest no és l’únic camí en el que s’espera actuar. Des de la Conselleria també s’estan estudiant altres projectes relatius a diferents infraestructures de la comarca.

Un dels punts d’interés més importants per a la Conselleria és el manteniment i millora dels camins rurals, que són eina vertebradora del territori i ferramenta fonamental en el desenvolupament de les explotacions agropecuàries.

Així, tant aquesta via que uneix Cinctorres i Todolella com altres camins i infraestructures seran mantinguts i renovats durant aquest any 2019.

Més informació: