La Mancomunitat avalua les despeses del passat temporal

comarquesnord.cat . Els Ports . dimecres, 27 de gener de 2010 .
Etiquetes: , , ,

La nevada del passat 7, 8 i 9 de Gener, ha estat una de les que més problemes ha ocasionat als darrers temps. La neu, unida amb la ventisca i les baixes temperatures, va fer que molts municipis de la comarca de Els Ports es quedaren incomunicats durant varies hores. A més, també va ser una nevada en la que la descoordinació en les tasques de neteja de vials i accessos es va fer patent a moments determinats. La Mancomunitat Comarcal Els Ports, considera que es van produir una sèrie d’errades que s’han de corregir per a que no es tornen a repetir. És per això que s’ha sol·licitat una reunió amb el President de la Diputació Provincial de Castelló, Carlos Fabra, per 20100108_neu_vil03_450xtal de tractar aquestos assumptes.

Els pobles de Els Ports, han tingut també moltes despeses derivades de la nevada, com és el cas de la contractació de màquines i pales per a netejar els carrers dels municipis. La Mancomunitat també demanarà que es tinga en compte aquest fet.

La Mancomunitat espera que la reunió amb el President de la Diputació, Carlos Fabra es realitze el més aviat possible per tal de corregir aquestes errades produïdes en la nevada més complicada dels darrers anys a la comarca de Els Ports.

Més informació: | | |