La Mancomunitat de Pobles Menuts no veurà la llum

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 4 de setembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

La Mancomunitat de Pobles Menuts dels Ports no vorà la llum. Un any i mig després que els pobles governats pel partit Popular de la nostra comarca abandonaren la Mancomunitat dels Ports, encara no s’han pogut constituir com a col·lectiu mancomunat, i pel que sembla, no ho faran. Així ho afirma un dels alcaldes dels municipis afectats, el primer edil de La Todolella, Alfredo Querol.

L’alcalde sí que reconeix que la intenció inicial era constituir-se com una segona mancomunitat, però finalment el que intentaran formar és una ‘agrupació’ de pobles menuts. Des de la Diputació se’ls va recomanar que no es constituïren com a mancomunitat. Els municipis que van decidir anar per lliure i no formar part de la Mancomunitat dels Ports són Portell, Todolella, Castellfort, Ares, Sorita, Palanques i Herbers.

D’altra banda, l’actual president de la Mancomunitat Comarcal, Santiago Pérez, destaca l’evident fracàs dels municipis que van decidir abandonar el col·lectiu. La diferència de color polític entre uns i altres va ser clau per què les relacions acabaren trencant-se.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Han arribat fins i tot a autoenganyar-se.
    Tot siga per fer mal.
    Com és possible que els aguantem?