Una nova victòria del Pena-roja, aquesta vegada front al Sástago


Etiquetes:


_____________________
Carlos Vives, Pena-roja
divendres, 1 d’abril de 2010

Dijous de pasqua va ser el dia escollit per la federació per a la disputa de la jornada aplaçada de primers d’any on es trobaven al municipal de Pena-roja, uns locals vinguts a més en 2 victòries consecutives davant d’un Sástago, distanciat a punts -però no tant- a la classificació.

El partit va començar en uns visitants fent una bona pressió a tot el camp del Pena-roja, que sol podria defensar-se de les envestides de l’equip saragossà. Això es va traduir ràpidament en el primer gol, desprès de un sacada de banda a camp contrari i ràpida contra,que posaria el 0-1 al marcador. El gol va donar ales al locals i a continuació Chec posava l’empat en un bon remat de cap. El guió del partit va canviar per complet i en una defensa molt sòlida, triangulacions ràpides al mig camp i molta mobilitat en l’atac, el Pena-roja li endossava en un vist i no vist 3-1.

Desprès la represa i tot just començar,Javi en jugada per banda dreta era derribat a dins l’àrea i el col·legiat assenyalava el punt de penalty.4-1. El Sástago molt tocat de moral veia impotent com encaixava els gols. El partit va entrar a un terreny brusc i aturades constants, cosa molt diferent a la primera meitat. Els visitants ho intentaven i els locals algo relaxats van encaixar el segon gol. Això va crear algo de nervis al Pena-roja, ja que es veia que els saragossans ho intentarien de totes totes. Una mala eixida de Javi va ser el fruit del tercer gol visitant. Nervis a l’afecció local com veia peligrar un victòria treballada. Però el partit ja no va donar per més.

Tensió final i alguna tangana que va donar per acabat el matx, van ser la tònica final d’un partit molt agraït per a l’aficionat al futbol.

________________
fitxa del partit
Resultat: Pena-roja 4-3 Sástago
Alineació CF Penar-roja: Javier S., Nicol, César, Víctor T., Carlos (Iván), Chec, Ciro(Ionut), Javi (Pablo), Dani, Àlex i Chimo

Fotogaleria: “Pena-roja-Sástago”

Més informació: