El descobridor del primer forat negre visita el Matarranya


Etiquetes: ,

20100514_shantenaaugustosabbadini230x145____________________________
comarquesnord.cat, Fondespatlla
dijous, 13 de maig de 2010

Shantena Augusto Sabbadini, físic descobridor del primer forat negre a l’espai i persona íntimament vinculada a la filosofia budista, visitarà este pròxim cap de setmana la Comarca del Matarranya per a ser el ponent d’un curs titulat “Budisme i Física Qüàntica” organitzat pel Centre Budista Shangri-la de Fondespatlla.

Segons Vicente Latre, monjo budista i organitzador del curs, “les sessions tractaran de analitzar com al filosofia budista i la ciència actual convergeixen en moltes de les seues afirmacions”. A més, Latre va voler afegir que l’activitat no està destinada únicament a persones afins al budisme, sinó que “el curs esta obert a totes les persones que tinguen interès en el tema, no cal que tinguen cap formació específica. Els que vinguen tindran l’oportunitat d’escoltar a un dels físics més importants del món”.

Els interessats en asistir al curs poden dirigir-se al Centre Budista Shangri-la de Fondespatlla o al Mas d’en Bot de Vall-de-roures per a inscriure’s.

Per un altra banda, Latre va explicar que fa dos anys que està vivint a Fondespatlla i que està treballant en la creació d’un gran centre budista a la localitat. Si bé, el monjo va aclarir que “estem en fase d’acabar el projecte, i començar a construir el primer edifici que serà un centre de retir per a que vinguen aquí grans mestres, lames, del que va ser l’antic Tibet. Però encara no hi ha res concret, ja se sap que estes coses van molt a poc a poc”.

Més informació: |