Volem TV3 a Vilafranca i EPM fleten autobusos per manifestar-se per TV3



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 24 de març de 2011

Després de l’èxit de la Nit de TV3 celebrada a Vilafranca es continua amb la planificació de diferents activitats i mobilitzacions per reivindicar les emissions del canal autonòmic català al País Valencià. Des de Volem TV3 a Vilafranca s’anuncien noves activitats i junt als Ports en Moviment (EPM) es fletaran dos autobusos per assistir a una manifestació el 16 d’abril a València per reivindicar que torni TV3. Des de la comarca dels Ports un eixirà des de Morella i l’altre des de Vilafranca, autobusos als quals ja es pot apuntar tot el qui estiga interessat. Per altra banda, també estarà la possibilitat de que els autobusos paren a Castelló a arreplegar als interessats que vulguen eixir des de la capital de la província.

Per altra banda, Els Ports en Moviment, un dels col·lectius que ha defensat amb èmfasi el retorn de les emissions de TV3 ha canviat la seua direcció de Facebook creant un grup tipus pàgina web on es pot trobar tota la informació de la plataforma. El nou grup es creava el dimecres per la vesprada i en dijous ja compta amb més de 100 seguidors.

En aquesta plana es poden visualitzar unes polèmiques imatges d’una protesta que es va fer a Castelló en motiu de la visita del President Camps per inaugurar la remodelació del Teatre Raval. A les imatges es pot veure com el president va de cara al grup de manifestants a fer-se una foto.

Més informació: | |