“On més hem pogut gaudir ha estat al final d’Estafeta”



comarquesnord.cat, Pamplona
» dimecres, 13 de juliol de 2011

En la seua tercera participació en les festes de San Fermín, els bous de la ramaderia del Pilar, de Salamanca, han protagonitzat la carrera més ràpida de la història recent des de 1980 amb un temps de 2 minuts i 11 segons. El bou castany de nom Resistón s’ha avançat als seus germans al principi de la calle Estafeta i ha envestit, atropellant a diversos mossos al llarg de tot el tram i a Telefònica i el carreró.

Els membres de Passió pel Bou de Morella que han participat a l’encierro no han patit cap ferida apuntant des de Pamplona que “ha estat un encierro molt ràpid i sense cap conseqüència, encara que ha estat complicat d’aguantar el ritme que han marcat els bous del Pilar” assenyalant que “on més hem pogut gaudir ha estat al final d’Estafeta”. Hem pogut veure a una de les fotos de la web www.sanfermin.com a Carlos Adell ‘Charly’ en el tram d’Estafeta.

A pesar de la perillositat i la tensió que s’ha viscut amb el bou Resistón no han hagut afortunadament ferits per asta de bou i sols alguns traumatismes.

Demà finalitzaran els encierros de 2011 amb la ramaderia Núñez del Cuvillo.

Més informació: | |