Els equips de camp gran de l’Escola de Futbol de Valderrobres jugaran a les Terres de l’Ebre


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimecres, 28 de setembre de 2011

Los equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres que juguen en camp gran competiran esta temporada a la Federació Catalana de Futbol (FCF) dintre del grup de les Terres de l’Ebre. L’Escola va prendre esta decisió com a solució a un dels grans inconvenients que va patir el passat any. I és que (sobretot los jugadors de l’aleví-7), un cap de setmana sí un no, s’havie de fer grans matinades per anar a jugar a Teruel, o en lo seu defecte a Cella, Calamocha o Monreal del Campo. A més, això suposave fer 250 quilòmetres cada quinze dies, perdre tot lo dissabte, i implicave una despesa prou important per temporada.

Per poder jugar a les Terres de l’Ebre, l’únic canvi substancial ha estat que a nivell oficial, l’Escola de Futbol Base de Valderrobres es diu Arnes. En canvi, los partits dels diversos equips se seguiran jugant al camp municipal de Sant Roc i l’equipament negre i groc serà el mateix. De fet, esta no és la primera vegada que un equip competeix a una comunitat autònoma que no li correspon. És lo cas, per exemple, de l’Ólvega, municipi de Sòria, que jugue a la lliga de Saragossa. A més, i com a canvi també substancial, enguany desapareix l’equip cadet de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres, a la vegada que es cree equip de juvenils.

Precisament, serà l’equip juvenil l’encarregat d’estrenar-se a esta lliga amb los equips de les Terres de l’Ebre. Serà este dissabte, 1 d’octubre, amb lo Remolins Bítem al camp de Sant Roc a partir de les sis de la tarde. Per la seua banda, l’equip infantil i l’aleví-7 començaran a competir a partir del dissabte 8 d’octubre. En este sentit, lo coordinador de l’Escola de Futbol Base, Fran Almolda, va destacar que s’ha fet un equip infantil prou interessant amb 23 fitxes, mentre que l’equip juvenil serà bastant jove, ja que estarà integrat per jugadors juvenils de primer any i també de cadets. Finalment, també hi haurà equip d’alevins, ja que s’ha pogut reunir un grup de deu o onze jugadors.

Pel que fa als objectius de la temporada, Almolda va remarcar que “l’objectiu de l’Escola està clar: formar futbolistes i formar persones. A més, l’al·licient és que els xiquets s’ho passon bé”. Fran Almolda també va reconèixer que “no sabem quin nivell mos trobarem” perquè és una categoria completament nova. De totes formes, va explicar que el grup d’aleví-7 “és molt maco, també ho és l’infantil, mentre que el juvenil és un equip molt jove”. Tot i això, lo coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va remarcar que en alguns amistosos de la pretemporada “hem tingut bones experiències”. Ara, a disfrutar dels partits oficials.

Més informació: