Valderrobres pateix el portent físic i futbolístic del Teruel B

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 02 d’octubre de 2011

“Va ser una pallissa amb totes les de la llei”. Amb estes paraules va definir Manuel Bel, entrenador de Valderrobres, lo partit que els del Matarranya van jugar contra el Teruel B i que va acabar amb un contundent (5-0) del filial de la capital. A la primera part, los jugadors de Valderrobres van eixir una mica descentrats, i així ho van aprofitar los locals, que molt superiors se’n van anar al descans amb un clar (3-0). A la represa, lo filial del Teruel va recular línies, i això ho va aprofitar l’equip del Matarranya per generar una mica de perill a la porteria rival. Per la seua banda, lo Teruel B esperà les contres, que li van funcionar molt bé. Al final, resultat contundent per als locals, que encara van desaprofitar un penal per ampliar més lo marcador.

Manuel Bel, tècnic del Valderrobres, va remarcar que “mos vam trobar al camp un gran equip, molt ben plantat. I, sense cap dubte, serà un equip que quedarà primer o segon a la lligueta. No vam eixir bé a la primera part. I a la segona vam intentar donar la cara, però sense opcions”. A més, Manuel Bel va coincidir en la incògnita que tenien tots los equips del Matarranya: ‘Com serà este Teruel B?’ La resposta la va demostrar esta contundent derrota del Valderrobres. “Vam veure un equip molt bo, amb dos o tres jugadors molt bons”, com ara el davanter, los dos centrals i també el porter, “i tots los demés jugadors los acompanyen molt bé. Físicament estan molt bé, corrien molt i no vam tindre opcions en cap moment del partit”. Tot i això, Valderrobres va tindre dos o tres ocasions, i després del descans “vam eixir millor”, i als jugadors de Valderrobres cal “donar-los l’enhorabona per la 2ª part que van fer”.

Amb esta derrota, lo Valderrobres baixe a la 7ena posició amb 4 punts, empatat amb Valdealgorfa. De cara a la pròxima jornada, l’equip del Matarranya tornarà a jugar a casa, en esta ocasió davant lo Torrecilla, on caldrà guanyar o guanyar. Ara mateix, lo liderat està a cinc punts, mentre que la zona per a jugar la lligueta d’ascens, a només 3 punts.