El Calaceit és superior i s’emporte els 3 punts en el derbi contra Massalió (3-0)

Calaceit i Massalió van protagonitzar este cap de setmana un altre derbi entre equips del Matarranya. Partit que es van quedar els de casa (3-0) gràcies als gols de Álvaro (2) i Jesús, i que fa que el Calaceit tanco la temporada a casa en una victòria dedicada a la seua afició. El partit va començar molt revolucionat. De fet, els locals van marcar ben prompte. No havien passat 10 minuts de joc quan Álvaro va obrir el marcador després d’un gran atac. El Calaceit va fer un futbol molt intel·ligent, de recuperació ràpida i de velocitat. El guió li va eixir a la perfecció. La primera que va tindre va acabar amb gol. Gol que donava tranquil·litat als locals i que obligava al rival a estirar. Calaceit feia unes pressions molt intenses al mig del camp. D’esta forma, va recuperar moltes pilotes, buscant la velocitat a dalt de Borja i Álvaro. Jugades de perill moltes d’elles invalidades per fora de joc. Això va trasbalsar l’afició local. Al descans es va arribar en victòria local per la mínima (1-0). A la segona part, Massalió va buscar l’empat. Però l’equip no va estar encertat. Calaceit, per la seua part, va buscar el gol de la tranquil·litat. I este va arribar de la mà de Jesús, que va fer un gol molt bonic (2-0). Quedava mitja hora de partit, i la victòria local es veia cada vegada més clara. El tercer gol del Calaceit el va fer Álvaro una altra vegada. La formar de celebrar-ho no va agradar gens la banqueta visitant. Al final, victòria del Calaceit (3-0).

. La versió local
El jugador del Calaceit, Pere Esteve, va destacar que “el derbi va ser prou net. Sempre hi ha alguna jugada de nerviosisme”. Calaceit va marcar prompte. “Una contra que vam agarrar despistat el rival i la vam calar dins. És el que hem de fer”. Això va donar més tranquil·litat als locals, que van tindrem molts passes llargs als jugadors de dalt. Esteve va reconèixer que “el gol fa mal al rival i natres volíem aprofitar els contraatacs, robar la pilota i crear ocasions. Que si una, que si dos, que si tres… L’àrbitre va xiular moltes fores de joc… No dic que totes no ho foren, però…” El jugador del Calaceit va concretar que “volíem pressionar a la defensa rival i trenar contraatacs. Havíem d’estar forts i el partit ens va eixir bastant bé”. El segon gol “va ser el de la tranquil·litat. Va costar un poc. Però Jesús va fer un gran gol. Se’l mereixia perquè portava jugant un partit molt bo”. Amb el (2-0) el partit s’anava trencant. Massalió va anar a dalt, “i natres vam tindre oportunitats molt bones. Ells van arribar una mica més. Ocasions clares, tampoc. El nostre porter no va tindre gaire faena. Però de pilota parada en van tindre bastantes”. El partit el va matar Álvaro, que “igual li van xiular 15 fores de joc”. Esteve va recordar que “hem remat molt a contracorrent enguany. Ens queden dos partits, un contra Pena-roja, que sempre agrade guanyar-los”. Pel que fa al rival, el jugador del Calaceit va dir que “no ho va fer mal. Va tindre les seues oportunitats i no es va rendir”.

Amb esta victòria el Calaceit es manté en la 11ena posició sumant 35 punts. El pròxim rival serà complicat, un Alcorisa que al seu camp sempre és molt fort.

. La versió visitant
El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va dir que “el partit va ser correcte. Però el Calaceit no es va portar bé en natres”. Van fer menció a moments puntuals del partit. “En les pilotes, els jugadors, les agressivitats… Si el partit és ajustat, és comprensible. Però guanyant com guanyava, el que va fer Calaceit no ho veig correcte. Com tampoc el que va fer el jugador que va fer el tercer gol, que va ser impresentable”. Massalió es va veure sorprès per un gol matiner del rival. “Teníem la pilota. Però quan volíem passar del mig del camp, ens pressionaven. Ens van robar moltes pilotes i ens van fer bastant mal”. Com alternativa “buscàvem passes llargs, però no funcionava bé. El partit va estar aquí. No vam saber crear estes ocasions i en moments de fer l’últim passe ens va costar molt. Calaceit va pressionar i va robar molt”. El resultat “no era roin. Vam intentar jugar igual i crear una ocasió per marcar i entrar dins del partit. Però no va ser així. Enlloc de marcar natres, ells ens van fer el segon”. Jugada de contraatac. “Vam agarrar la posició bé. Però ens va fer gol”. Moi va reconèixer que “Massalió no va estar a l’altura. Vam haver de fer dos canvis i tot repercuteix. L’equip no va estar al 100 per cent”. La lliga s’està acabant, i “hem de perfeccionar el gol. Si no fas gols és difícil guanyar partits. Això cal perfeccionar-ho”. En relació al rival, Moisés Royo va concretar que “va jugar bé perquè Massalió no va estar bé. Massalió té una manera de jugar millor. Ens van guanyar per ganes”.

Amb esta derrota el Massalió ha baixat a la 15ena posició, sumant 21 punts. El pròxim rival serà Samper, equip que encara no ha guanyat un partit esta temporada i que sol ha sumat 1 punt.

Més informació: |